Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Herindeling deelnemers jeugdtraining

Sport Cliparts Boogschieten

In de afgelopen periode is door het niet doorstromen van jeugd in de trainingsgroep op vrijdag in de opbouw van leeftijd en klasse een wachtlijst ontstaan voor de aanmeldingen voor nieuwe jeugd leden in de aspiranten klasse.

Om nu voor de toekomst groei voor de vereniging te garanderen en een einde te maken aan de wachtlijst voor de jongste aanwas voor de vereniging ontkomt het bestuur niet aan de beslissing om in te grijpen in de opbouw en samenstelling van de huidige trainingsgroepen. Om de balans te herstellen, is in samenwerking met de trainers maar uiteindelijk als besluit van het bestuur gekeken naar een evenwichtige en eerlijke verdeling qua klasse en leeftijd en zo de jeugd te her verdelen over de maandag en de vrijdag groep.

Let op afwijkende openings en sluitings- tijden ivm feestdagen !!!!

Gerelateerde afbeelding

Dit jaar sluiten wij het jaar af met de kerstverschieting op 21 december. De vereniging zal gesloten zijn na deze verschieting vanaf maandag 24 december tot en met donderdag  3 januari.

Op vrijdag 4 januari is de vereniging open vanaf 19:00 uur en is er de mogelijkheid om elkaar de beste wensen voor het nieuwe jaar te geven en om weer een pijl te schieten.

In de week vanaf 7 januari is de vereniging open volgens de reguliere tijden.

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….
Dartshoot 20 januari 2019   Hilversum versus de Saense

Op 20 januari 2019 en 17 februari 2019 zal de jaarlijkse onderlinge Dart shoot tussen de Saense Handboog Skutters en Handboog Schutterij Hilversum weer plaats vinden.
Schrijf je hiervoor in, als koppel, op de intekenlijst op de vereniging of via de website door op de volgende link dartshoot te klikken.

Zondag 20 januari Hilversum HSH versus SHS
Zondag 17 februari Zaandam SHS versus HSH

 
Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 03-01-2019 met o.a. : Postal score 18-19 November2018

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

sp2000_logo      asckl_20130114_1198795391            

hn-3d-logo-rgb_lidvan