Gratis S.H.S. sponsoren


Beste S.H.S.-lid,

Graag je aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die S.H.S. een warm hart toedraagt mogelijk om S.H.S. GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar http://www.saensehandboogskutters.nl/

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert S.H.S. een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via S.H.S. kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de clubkas 1 euro oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens het bestuur van de Saense.

Actuele mailing van sponsor kliks.

Beste SponsorKliks vrienden,

Het EK staat weer voor de deur, gevolgd door de Olympische Spelen in London, dus het leek ons een goed idee om een aparte categorie aan te maken waar je terecht kunt voor alles wat met Oranje te maken heeft.

Ben je van plan je huis te versieren, wil je graag je kinderen helemaal in het Oranje uitdossen of heb je gewoon zin om eens te kijken wat alle webwinkels die met SponsorKliks samenwerken te bieden hebben, ga dan naar de Categorie “Oranjegekte” op de SponsorKliks site van S.H.S. en verdien geld voor je vereniging.

 

Klik op de volgende link voor een actueel overzicht over ontvangen gelden vanuit sponsorkliks, deze link wordt een maal per maand aangepast.

Commissie en kliks voor de Saense Handboog Skutters

Terug naar boven