Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Update 12 september 2020 over de spelregels in kader van de corona maatregelen 

Onderstaande regelgeving gelden nog steeds.

Binnensport accommodaties, zoals ook ons gebouw mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen in alle takken van sport. Bij sporten waar dat mogelijk is en niet nodig voor normaal spelcontact moeten 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand houden. Bij individuele sport wordt geadviseerd om de 1,5 meter aan te houden, tenzij dat niet anders kan in wedstrijdverband.

In onze schietzaal zijn de even genummerde banen open voor het schieten, de oneven banen zijn gesloten zo houden wij afstand van elkaar Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 19 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kantine die ook per 1 juli weer open mag zijn. Er is in het gebouw een looprichting  aangebracht om de kantine te gebruiken waar ook het gebruik van de zitplaatsen is ingeperkt, hier gelden de 1,5 meter regels waar een ieder zich aan dient te houden.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen; als je positief getest bent en of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID 19 patient blijf dan ook thuis. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygieneregels voor iedereen in acht

Alle door het bestuur uitgegeven regels zijn,conform regelgeving van de Gemeente Zaanstad,  en de NOCNSF en dienen door iedereen te worden gevolgd. Zich niet aan deze regels houden en daarmee elkaars veiligheid in geding brengen kan leiden tot uitsluiten van het gebruik van het terrein als ook door een boete persoonlijk en voor de vereniging door handhaving.

Voor leden van de Saense Handboog Skutters en gast schutters bestaat dus nu de  mogelijkheid om op de vrije schietavonden onze mooie sport weer in alle facetten te beoefenen.
Het buiten terrein bij de Saense mag gebruikt worden door sleutelhouders buiten de reguliere openingstijden dit geldt ook voor de jeugdschutters echter deze moeten onder begeleiding van een volwassene zijn.

De Corona coordinator ziet toe op naleving van de afspraken, voor meer informatie een mail naar info@saensehandboogskutters.nl

Het bestuur van de Saense Handboog Slutters

Bondscompetitie indoor 2020 – 2021

In verband met de maatregelen die we dienen te volgen ivm Corona zal de bondscompetitie dit jaar op een andere wijze worden vorm gegeven.

De wedstrijden worden door de leden van de Saense Handboog Skutters alleen op de eigen vereniging geschoten met in acht neming van de hier geldende regelingen vanuit de gemeente Zaanstad.

Dit betekent voor de deelnemende schutters het volgende:

Volgens schema kunnen de wedstrijden bij inschrijving op de eigen vereniging geschoten worden op de vrije schietavonden of voor de jeugd op hun trainingsavond.

Er dient altijd iemand mee te schrijven om de scores van elkaar te controleren.

De schietbriefjes dienen , met twee handtekeningen, ingeleverd te worden bij de wedstrijdsecretaris Wouter Aalsma

Er kan dus geen wedstrijd geschoten worden bij een andere vereniging,

Deelnemende schutters zijn zelf verantwoordelijk om de benodigde aantal wedstrijden, 7 in totaal, in het daarvoor bestemde tijdspad, te schieten.

Op de vereniging zal een lijst hangen met de voorwaarden voor een correcte afhandeling van de wedstrijd vorm

Vanaf 6 juli gelden er afwijkende openingstijden zie het schema hierboven  Openstelling en hervatting jeugdtrainingen volgens de reguliere tijden vanaf maandag 17 augustus.

De jeugdtrainingen van de maandag en vrijdag liggen stil op dat moment.

De vrije schietavonden van woensdag en vrijdag vanaf 19:30 uur worden via een rooster nog bekend gemaakt, ook hiervoor gelden beperkingen in openstelling hou hiervoor de website en facebook pagina in de gaten

 

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 12-09-2020

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

ASC

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center