Mededelingen van het bestuur

Uitgelicht

Sluiting ivm Hemelvaart

Vrijdag 10 mei zijn wij aansluitend op hemelvaart gesloten, vanaf maandag 13 mei open volgens de reguliere openingstijden.

Vervolg klus dag

Na de succesvolle klus dag waarop veel opgeruimd is, de verlichting is aangepakt en de achterwand opnieuw gesteld is, willen wij een dag plannen voor onderhoud van de bogen en aanverwant materiaal. Hierbij valt ook te denken aan het repareren van pijlen ed. Er komt binnenkort een inschrijflijst met een datum te hangen op de club.


Help je vereniging door gratis te sponsoren via SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan S.H.S., zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en S.H.S. ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Greetz, Zooplus en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar S.H.S..
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je S.H.S. ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van S.H.S.. Voor jou een kleine moeite, voor S.H.S. zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van S.H.S.. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert S.H.S. hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch S.H.S. weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor S.H.S. is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert S.H.S. niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van S.H.S.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2819

Plannen voor het clubgebouw

De plannen voor de verbouwing van het club gebouw in samenwerking met de Murenen en de gemeente Zaanstad zijn nog niet verder dan de eerste ontwerpfase en onze reactie hierop naar de gemeente Zaanstad heeft nog niet tot verdere stappen geleid.

De Saense Handboog Skutters en de Murenen zijn nu bezig met stappen naar de gemeente hierin om de plannen vlot te trekken.

Tip voor aanschaf materiaal en voor goede service in onderhoud bezoek ASC