Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Stormschade afhandeling
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis
De vereniging is nog in overleg tot afhandeling van de stormschade.
Verder is er met de gemeente overleg over het afvoeren van de beschadigde container en rest afval van de stormschade.
Verbouwing sportpark
Het sportpark Hoornseveld is momenteel in grote bouwput veranderd. Zoals jullie al kunnen zien is er bij enige verenigingen al sprake van nieuwbouw en wordt het terrein bouwrijp gemaakt voor het nieuwe zwembad
Voor meer informatie zie ook volgende link Sportpark Hoornseveld
De Saense Handboog vereniging zal in principe op de huidige plek blijven bestaan, maar wij hebben door de corona periode van de afgelopen jaren last gehad van krimp in leden alsook weinig mogelijkheden dit weer aan te vullen.
En dan hebben wij nog niet eens over de gestegen energiekosten etc,
Dit betekend dat wij als bestuur, in overleg met de gemeente en andere sportverenigingen bekijken hoe bij de ontwikkeling van dit sportpark een gedeelde functie van ons gebouw en terrein mogelijk is.
Dit is vooralsnog in in orienterende fase, mocht dit verder gaan worden jullie als leden hierover natuurlijk direct op de hoogte gebracht, geraadpleegd en zal dat bij verdere ontwikkeling ter instemming aan jullie worden voorgelegd.

Het bestuur

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….

Aankondiging club wedstrijden.

Verzetten van de datum Koningverschieting

Om meer leden de kans te geven deel te nemen aan de Koning verschieting is deze uitgesteld. naar 18 december. Zoals gewoonlijk wordt gedurende de wedstrijd de lunch verzorgd door de vereniging met een kerst tintje.
Het Koningstoernooi is een traditionele verschieting, die normaal eenmaal per jaar op vrijwel elke handboogsportvereniging gehouden wordt, teneinde te bepalen wie op dat moment de toppers van de club zijn. De Koning of Koningin worden ook gekroond. Ook bij de Saense wordt deze traditionele wedstrijd jaarlijks gehouden.

Alle leden kunnen hier aan deelnemen , schrijf je in op de lijst op de vereniging of via de volgende link: Koningschieten2022

Postal round 2022-2023
November komt er weer aan en daarom is het tijd om de voorbereidingen voor de nieuwe Postal wedstrijd te starten. Graag nodigen wij jullie uit om (weer) deel te nemen aan de wedstrijd.

Klik voor informatie over deze wedstrijd op Postal Round

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Voor informatie vragen via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 26-10-2022

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

Sitemap

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center