Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Update 15 oktober 2020 over de spelregels in kader van de corona maatregelen 

Maatregelen voor sport Gemeente Zaanstad

Ook voor sport gelden vanaf 14 oktober 22.00 uur aangepaste maatregelen vanwege het corona-virus. U vindt hieronder welke dat zijn.

  • Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
  • Maximaal 4 personen mogen samen sporten.
  • Voor binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. En kinderen met klachten blijven thuis.
  • Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 4 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Op bovenstaande wordt gehandhaafd (eventueel met geldboetes).

In onze schietzaal zijn de even genummerde banen open voor het schieten, de oneven banen zijn gesloten zo houden wij afstand van elkaar Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

De kantine is gesloten, dus neem voor het sporten je eigen drinken mee in een gevulde bidon voorzien van een eigen kenmerk, Dat betekend dat de kantine en keuken echt niet betreden dient te worden anders dan alleen voor de doorgang naar de schietzaal.

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen; als je positief getest bent en of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID 19 patient blijf dan ook thuis. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygieneregels voor iedereen in acht

Alle door het bestuur uitgegeven regels zijn,conform regelgeving van de Gemeente Zaanstad,  en de NOCNSF en dienen door iedereen te worden gevolgd. Zich niet aan deze regels houden en daarmee elkaars veiligheid in geding brengen kan leiden tot uitsluiten van het gebruik van het terrein als ook door een boete persoonlijk en voor de vereniging door handhaving.

De Corona coordinator ziet toe op naleving van de afspraken, voor meer informatie een mail naar info@saensehandboogskutters.nl

Het bestuur van de Saense Handboog Slutters

Nieuwsbrief Nederlandse Handboogbond update oktober

NHB Nieuwsbrief oktober

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 14-10-2020

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

ASC

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center