Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Klus weekend 1 en 2 juni 2019

In het weekend van 1 en 2 juni zijn er, onder zeer warme omstandigheden, werkzaamheden in en rond ons club gebouw uitgevoerd. Met ondersteuning vanuit Hilversum, bedankt Willem en Bart is er nieuwe verlichting aangelegd op de 18 meter lijn en richting de schietwand, Hierdoor zijn de blazoenen  nu goed te zien.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, staande mensen en buiten  Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht en buiten

Verder is er door Erwin, Manon en Martijn de buiten bak voor de doelen gerepareerd. Onder het dak zijn er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd en is de zij bording op kapotte stukken vervangen, En is in het keukengedeelte en kantine grote schoonmaak gehouden. Het afdak is gemaakt waar nu de stoelen voor buiten kunnen worden opgeslagen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: boom en buiten    

In het kader van een rook vrije sport omgeving mag er alleen nog maar gerookt worden bij het toegangshek op de aangewezen plek, de rest van ons terrein is rookvrij.

Bedankt Willem, Bart, Lars, Wout, Jorn, Thijs, Marleen, Erwin, Manon, Martijn, Nick, Sarah, Wouter, Karin en Martin voor jullie inzet

In het weekend van  6 en 7 juli gaan we het stramiet in de achterwand en de buiten bak vervangen Hiervoor verzoeken wij om je als vrijwilliger op te geven op de vereniging voor 1 van deze dagen

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….
Saense Outdoor Ronde 25 augustus 2019

Op zondag 25 augustus wordt de jaarlijkse open Saense Outdoor Ronde over 3 afstanden verschoten. Deze wedstrijd geschikt voor jong en oud, beginnende en of gevorderde schutters.

Schrijf je in via de inteken lijst op de vereniging of via de volgende link op de webpagina

inschrijf lijst Saense Outdoor Ronde 2019

Wereld Kampioenschap 2019

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 in ‘s-Hertogenbosch zijn het grootste sportevenement van Nederland in 2019. Van 3 tot en met 16 juni is de stad twee weken lang het middelpunt van de handboogsport.

Kijk op de volgende link voor actuele informatie  Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten of via facebook op Archery2019

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 03-06-2019 met o.a. : Saense Outdoor Ronde 2019

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

sp2000_logo      asckl_20130114_1198795391            

hn-3d-logo-rgb_lidvan