Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Aankondiging klusweekend 16 en 17 juli
In het weekend van 16 juli willen wij met zoveel mogelijk leden, jeugd ouders en aanhang starten met opruimen van de schade op het terrein en het club gebouw door de storm schade. Verder willen wij ook een grote schoonmaak in het gebouw houden.
Wil je ons daarmee helpen overleg even met het bestuur over benodigde gereedschappen , schoonmaakspullen ed daar er in de opslag ook veel verloren is gegaan
Zie poster op volgende link posterklusweekend
Het bestuur Saense Handboog Skutters
Afwijkende openingstijden zomervakantie 2022

De zomervakantie komt eraan !!!!

In de zomervakantie hanteren we andere openingstijden en zijn de jeugdtrainingen tijdelijk stop gezet,
Verder zijn wij een korte periode volledig gesloten om alle vrijwilligers trainers en bestuur ook een vakantie te gunnen,

In deze zomer periode is op de dagen dat wij wel open zijn voor vrij schieten de jeugd van harte welkom. Er wordt gevraagd van alle schutters om elkaar te helpen als dit nodig is met tips,

Alvast een zonnige en sportieve zomer toegewenst.

Het bestuur

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….

Aankondiging club wedstrijden.

Na de afgelopen twee jaar waarbij door corona nauwelijks ruimte is geweest clubwedstrijden te houden willen wij dit jaar na de zomervakantie weer starten op 16 september met de winter competitie indoor , 10 wedstrijden voor het nieuwe jaar en 10 wedstrijden na de jaarwisseling op de vrijdagavond  vanaf 20:30 uur waarbij we traditie getrouw openen op 9 september met de ringenwedstrijd.

 

Verder willen graag op 30 oktober de koningsverschieting organiseren.

 

Het Koningstoernooi is een traditionele verschieting, die normaal eenmaal per jaar op vrijwel elke handboogsportvereniging gehouden wordt, teneinde te bepalen wie op dat moment de toppers van de club zijn. De Koning of Koningin worden ook gekroond. Ook bij de Saense wordt deze traditionele wedstrijd jaarlijks gehouden.

Alle leden kunnen hier aan deelnemen , schrijf je in op de lijst op de vereniging of via de volgende link: Koningschieten2022

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Voor informatie vragen via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 07-07-2022

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center