Openingstijden

Openingstijden 2020

LET OP Mededeling van het  bestuur, over afwijkende openingstijden vereniging

Vanaf 6 juli gelden er afwijkende openingstijden namelijk vanaf maandag 6 juli tot en met maandag 10 augustus op de maandagen dicht i.v.m. de zomervakantie. Openstelling op de maandag weer vanaf 17 augustus.

De jeugdtrainingen van de maandag en vrijdag liggen stil op dat moment/

De vrije schietavonden van woensdag en vrijdag vanaf 19:30 uur worden via een rooster nog bekend gemaakt, ook hiervoor gelden beperkingen in openstelling.

Het bestuur wenst iedereen een mooie en goede vakantie toe.

Voor de trainingen, jeugd of wedstrijd training geldt, indien je verhinderd bent, dit via de telefoon te melden bij de trainers of via de mail op info@saensehandboogskutters.nl voor aanvang van de training.

Maandag        18:30u – 20:30u Jeugd training

Maandag        20:30u – 22:30u Vrij schieten nu nog gesloten

Woensdag     19:30u – :21:30u Vrij schieten volgens tijdslot

Donderdag     19:30u – 21:30u Wedstrijd training ( tijdelijk uitgesteld)

Donderdag     19:00u – 21:00u Introductiecursus Boogschieten ( volgens schema )

Vrijdag            18:30u – 20:00u Jeugd training

Vrijdag            20:30u – 21:30u Vrij schieten volgens tijdslot

Zaterdag

Zondag

Leden met een sleutel van het hek kunnen, buiten de trainingen of indien het terrein voor andere activiteiten wordt gebruikt, vrij gebruik maken van het buitenterrein om te trainen.

Van hun wordt verwacht dat zij de veiligheidsregels in acht nemen. Jeugdleden mogen alleen van het terrein gebruik maken onder begeleiding van volwassen leden en indien trainers hiervoor de toestemming hebben verleend.

Route naar de Saense Handboog Skutters Sportlaan 9, 1508 DZ Zaandam

Rijdt via de A10 naar de A8/E22/Coentunnelweg en volg de borden Zaanstad/Purmerend/Leeuwarden. Bij knooppunt Zaandam de borden “Zaandam” aanhouden.

U komt na 1600 meter op het Prins Bernhardplein. Neem de 3e afslag op de rotonde en volg de borden “ZMC/Achtersluispolder/Oostzaan. Op de Koningin Julianaweg (de weg parallel aan de snelweg waar u vanaf kwam) gaat u over de brug rechts en direct weer rechts. Dit is de Pascalstraat. Deze weg gaat over in de Sportlaan onder het viaduct door rechts aan het eind van deze weg vind u onze accommodatie.