Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Let op , ivm de zomervakantie 2019 afwijkende openingstijden van de vereniging

In de zomervakantie zijn de jeugdtrainingen gestopt, is de vereniging op maandag avond gesloten en is er op, volgens onderstaand schema,  woensdag en vrijdagavond vrij schieten vanaf 19:30 uur voor alle leden, dus ook de jeugd !! In deze periode is de vereniging twee weken geheel gesloten

Namens het bestuur wens ik jullie allemaal een hele fijne vakantie , geniet ervan en kom vooral ook genieten op de club als je een pijl wil schieten in de zomer

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….
Saense Outdoor Ronde 25 augustus 2019

Op zondag 25 augustus wordt de jaarlijkse open Saense Outdoor Ronde over 3 afstanden verschoten. Deze wedstrijd geschikt voor jong en oud, beginnende en of gevorderde schutters.

Schrijf je in via de inteken lijst op de vereniging of via de volgende link op de webpagina

inschrijf lijst Saense Outdoor Ronde 2019

 
Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 21-07-2019 met o.a. : Saense Outdoor Ronde 2019

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

sp2000_logo      asckl_20130114_1198795391            

hn-3d-logo-rgb_lidvan