Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Oproep voor de introductie cursus februari 2020 

Dinsdag 25 februari start weer een groep voor de introductie cursus boogschieten bij de Saense. De cursus beslaat 6 avonden op dinsdag en donderdag van 19 uur tot 21 uur. Wij vragen nog enkele vrijwilligers voor de begeleiden van de aspirant schutters.

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….

Dartshoot 2020

Op zondag 26 januari wordt de eerste van twee dartshoot wedstrijden verschoten in de jaarlijkse reeks met Handboog schutterij Hilversum

Kom de schutters aanmoedigen

 

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 14-12-2019

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

sp2000_logo      asckl_20130114_1198795391            

hn-3d-logo-rgb_lidvan