Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Belangrijke mededeling van het bestuur ivm hervatten jeugdtraining !!!

 

Met dit bericht willen wij de leden informeren dat in het kader van de maatregelen die afgekondigd zijn in het kader om het corona virus te bestrijden waarbij nu nog geldt dat de binnen accommodatie  van onze vereniging vooralsnog gesloten zal zijn.
Vanaf vandaag, dinsdag 2 maart mag er onder voorwaarden weer jeugd(training) gegeven gaan worden tot 27 jaar bij de Saense Handboog Skutters. Omdat de binnen accommodatie niet gebruikt mag worden zal de training alleen op het buiten terrein plaats vinden. Bogen ed mogen alleen buiten worden opgebouwd.
Voor de volwassen leden, in bezit van een hek sleutel gelden de reeds bestaande regelgeving vanuit de vereniging voor vrij schieten met de inachtneming dat dit buiten om de jeugdtrainingen gebeurd en dat er maximaal 2 volwassenen (vanaf 27 jaar) met elkaar buiten mogen sporten. Zij houden onderling 1,5 meter afstand.
Door de regels van het sport protocol ivm de corona opgelegde regels voor gebruik buiten terrein vanuit de gemeente Zaanstad, beperkingen op het terrein zoals ontbreken van buiten verlichting en de nog geldende avondklok zijn er wel enige voorlopige aanpassingen in het rooster aangebracht.
Tijdens de training van de jeugd hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden maar met klachten blijf je thuis.
Tijdens het trainen is een mondkapje niet verplicht.( behalve bij het gebruik van de toilet in het gebouw, verder dan dat is het betreden van het gebouw absoluut niet toegestaan)
Wedstrijden zijn verboden en ook publiek en ouders zijn niet toegestaan op het buitenterrein.
Ivm met het dag licht en nu nog snel donker worden is er een voorlopig schema opgesteld voor de aanvang van de jeugdtrainingen geldend voor de maand maart , waarna opnieuw bekeken wordt hoe dit in te delen:
Maandag avond groep onder leiding van Simon Verhoef start vanaf 8 maart op afspraak met Simon  over de aanvang en duur tot maximaal 20:15 uur. In verband met de avond klok is het terrein daarna afgesloten.
Vrijdag avond groep onder begeleiding van Sarah Kwaks en Nick Roos start op vrijdag 5 maart 16:30 uur tot 18:00 uur.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Wil je eens langskomen voor informatie maak dan en afspraak via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 02-03-2021

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

ASC

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center