Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws
 

Overlijden Liesbeth Bruntink

Beste leden,

Vrijdag 12 augustus bereikte ons het verdrietige nieuws dat Liesbeth Bruntink , echtgenote van Jan Bruntink behorende tot de groep schutters die de Saense hebben opgericht is overleden.

Liesbeth, al weer enige jaren wonend in Brabant , kwam nog regelmatig samen met Jan naar haar “clubje” om dan aan de poets te gaan of om onkruid te wieden. Het moest er tenslotte netjes uitzien.

De afgelopen periode kenmerkte zich ook door het openbaren van de ziekte van Alzheimer, ondanks dit kwam zij nog graag met Jan, haar steun en toeverlaat naar Zaandam en kluste dan nog bij zo lang als dat nog mogelijk was.

Wij zullen Liesbeth missen, en wensen Jan en zijn familie heel veel sterkte in de komende tijd.

Het bestuur van de Saense Handboog Skutters.

PS . Het is de wens van Jan en zijn familie in plaats van bloemen een donatie te doen aan de Alzheimerstichting

Het bestuur Saense Handboog Skutters
Afwijkende openingstijden zomervakantie 2022

De zomervakantie komt eraan !!!!

In de zomervakantie hanteren we andere openingstijden en zijn de jeugdtrainingen tijdelijk stop gezet,
Verder zijn wij een korte periode volledig gesloten om alle vrijwilligers trainers en bestuur ook een vakantie te gunnen,

In deze zomer periode is op de dagen dat wij wel open zijn voor vrij schieten de jeugd van harte welkom. Er wordt gevraagd van alle schutters om elkaar te helpen als dit nodig is met tips,

Alvast een zonnige en sportieve zomer toegewenst.

Het bestuur

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….

Aankondiging club wedstrijden.

Na de afgelopen twee jaar waarbij door corona nauwelijks ruimte is geweest clubwedstrijden te houden willen wij dit jaar na de zomervakantie weer starten op 16 september met de winter competitie indoor , 10 wedstrijden voor het nieuwe jaar en 10 wedstrijden na de jaarwisseling op de vrijdagavond  vanaf 20:30 uur waarbij we traditie getrouw openen op 9 september met de ringenwedstrijd.

 

Verder willen graag op 30 oktober de koningsverschieting organiseren.

 

Het Koningstoernooi is een traditionele verschieting, die normaal eenmaal per jaar op vrijwel elke handboogsportvereniging gehouden wordt, teneinde te bepalen wie op dat moment de toppers van de club zijn. De Koning of Koningin worden ook gekroond. Ook bij de Saense wordt deze traditionele wedstrijd jaarlijks gehouden.

Alle leden kunnen hier aan deelnemen , schrijf je in op de lijst op de vereniging of via de volgende link: Koningschieten2022

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Voor informatie vragen via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 15-08-2022

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center