Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Sluiting rondom de feestdagen van de vereniging
Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Sorry, we zijn GESLOTEN'
Wij zij gesloten van vrijdag 23 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023.
Het bestuur van de Saense Handboog Skutters wenst iedereen alvast een prettig kerstfeest en een sportief en gezond 2023.

Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging ………. Actuele wedstrijdaankondiging………. Actuele wedstrijdaankondiging……….

Aankondiging club wedstrijden.

Verzetten van de datum Koningverschieting

Om meer leden de kans te geven deel te nemen aan de Koning verschieting is deze uitgesteld. naar 18 december. Zoals gewoonlijk wordt gedurende de wedstrijd de lunch verzorgd door de vereniging met een kerst tintje.
Het Koningstoernooi is een traditionele verschieting, die normaal eenmaal per jaar op vrijwel elke handboogsportvereniging gehouden wordt, teneinde te bepalen wie op dat moment de toppers van de club zijn. De Koning of Koningin worden ook gekroond. Ook bij de Saense wordt deze traditionele wedstrijd jaarlijks gehouden.

Alle leden kunnen hier aan deelnemen , schrijf je in op de lijst op de vereniging of via de volgende link: Koningschieten2022

Dart shoot  Handboogschutterij Hilversum – Saense Handboog Skutters
Op 22 januari 2023 wordt de eerste van de twee wedstrijden Dart Shoot verschoten. Dit jaarlijks terug kerend evenement met en tegen de Handboogschutterij Hilversum start in Hilversum en de afsluitende wedstrijd is op 19 februari bij de Saense Handboog Skutters.
De wedstrijd wordt in koppels verschoten en als zodanig schrijf je zelf ook in of op de vereniging of via onderstaande link.
Inschrijf formulier Dartshoot 2023
Dit is een leuke wedstrijd voor zowel beginnende schutters, jeugd en volwassenen als voor de gevorderde schutters
Voor meer informatie over de wedstrijd vraag het Wouter onze wedstrijdsecretaris
Postal round 2022-2023
November komt er weer aan en daarom is het tijd om de voorbereidingen voor de nieuwe Postal wedstrijd te starten. Graag nodigen wij jullie uit om (weer) deel te nemen aan de wedstrijd.

Klik voor informatie over deze wedstrijd op Postal Round

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Voor informatie vragen via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 26-10-2022

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

Sitemap

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center