Uitgelicht


Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel clubnieuws……….Actueel Clubnieuws……….Actueel Clubnieuws

Belangrijke mededeling ivm openingstijden gedurende de zomervakantie 2021.
Gedurende de zomervakantie 2021 is er sprake van aangepaste openingstijden. Zie onderstaand schema.
Hierbij is ook rekening gehouden met allerlei werkzaamheden op en rond het sportpark voor de eerste fase van de ontwikkeling en realisatie van de plannen tot verbouwingen en verplaatsingen van de tennisvereniging en de voetbal vereniging. In deze eerste fase zal ook gestart worden met de bouw van het zwembad centraal op het sportpark.
Er mag gebruik worden gemaakt van het buiten terrein, hierbij gelden wel nog steeds de beperkingen opgelegd vanuit de overheid en de gemeente Zaanstad in het sportprotocol. De regels over de basis hygiene ed blijven van kracht.
En houd rekening met enige overlast van de bouw trajecten op het sportpark,

Hopelijk kunnen we met elkaar er voor zorgen dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt , iedereen in ieder geval een goede vakantie gewenst en ondanks alles  veel schiet plezier.

 

Iedereen kan onze club sponseren……….Gratis onze club sponseren……….Iedereen kan onze club sponseren

Vanaf nu is het voor iedereen die Saense een warm hart toedraagt mogelijk om de vereniging GRATIS te sponsoren. Klik op de banner van sponsorkliks als je iets online wilt kopen. Voor meer informatie ga naar gratis S.H.S. sponseren.

Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij……….Wie zijn wij
shs-logo

De Saense Handboog Skutters is een gezellige vereniging in Zaandam gelegen op het sportpark Hoornseveld. We beschikken over een accommodatie met 10 binnen banen, waar men op de 18 en 25 meter kan schieten. Verder hebben wij een terrein waarop tot 90 meter buiten kan worden geschoten.

Voor informatie vragen via info@saensehandboogskutters.nl

Indien je lid wil worden en nog niet bent aangesloten bij de bond en of aantoonbare ervaring als schutter kan laten zien, moet je eerst de introductie cursus boogschieten volgen. Kijk ook onder het kopje lidmaatschap welke regels en prijzen door de vereniging worden gehanteerd.

Voor meer informatie over de Saense Handboog Skutters, het heden en verleden klik op de link vereniging.

Site update 05-07-2021

Postadres:
T.a.v secretariaat Saense Handboog Skutters Perim 208 1503 GC Zaandam

 

Sitemap

ASC

Voor een goede service bij onderhoud en of aanschaf materiaal ga eens langs bij Archery Service Center