Postal Round 2020/2021

De Portsmouth Round, International Postal Archery Competition 2020/2021

In november wordt er weer gestart met de Postal competitie waar de leden van de Saense op hun eigen vereniging aan deel kunnen nemen. De jeugd gedurende hun trainingen en andere leden op de vrije schietavonden.

We schieten 5 keer een Portsmouth Ronde. Eerste ronde in november, tweede in december en ga zo maar door tot de laatste ronde in maart.
Een ronde bestaat uit twee keer drie testpijlen, gevolgd door twee rondes van 30 pijlen (tien keer drie pijlen). De afstand is 18 meter met behulp van 60 cm blazoen, samengestelde boogschutters gebruiken binnenste tien.

Als voor sommige boogschutters, vanwege leeftijd of fysieke handicap, 60 pijlen is te lang een wedstrijd, (bijvoorbeeld, het wordt te laat afwerking van een ronde in een avond), kunnen ze twee halve rondes op verschillende dagen schieten, of de score na 30 pijlen wordt verdubbeld maar overleg dit wel eerst met de wedstrijdleider

De wedstrijdleider stuurt de maandelijkse resultaten voor de 25 van de maand, zodat de lijst van de totale resultaten kunnen worden samengesteld en verstuurd zodat elke boogschutter zijn of haar totale resultaat kan zien.

Volgende link bevat de officiele uitnodiging

Invitation postal 20-21

Uitslagen 2020/2021